Wednesday, September 10, 2008

. : pRoudLy prEsenT..SAS PoC : .


-: Malaysia SAS Team :-


nih la rupe2 kami yg wat webinar utuk SAS PoC..dari kol 11.30 a.m till 4.20p.m berkampung dalam conference room..sejuk+cuak+berdebar2 and akhirnyer kami berjaya..yeaay~!!

well the presentation can be consider smooth..tp ader jugak perkara2 yg x di ingini berlaku..yg buat aku n the team rase nk gelak pecah perut..tp terpaksa control..huhuhu "FULLERTON" how to pronounce it ana?? hahahahahamik ko..satu donia dengo bukan stakat kami kat satyam m'sia tp satyam india pun denga..cian lh ko nih ana..kalo x kerana webinar nih 'on-air' n mase tu aku duk kat seblah ko..sure aku dh gelak guling2..the rest ok..banyk question being asked..even stupid question oso being asked..x paham aku apakah masalah mereka by asking such silly question..my part..nk start jer tetibe sever date boleh kembali kepada current date..hangin sgguh aku..dr kol 11.30 pagi bukak sever..elok jer dh back date to June..tp biler time aku nk present boleh la dier tuko balik to current date (licence dh expired)..waahhh saje nk sabotaj aku..

finally..it end very well...we even got a very good respond from our participant..thank you guys for listening.. =D

note:- gamba2 diatas adlah lakonan semata2..huhuhu


8 comments:

  1. haha .. macam best ja .. nasib baik ada meeting. tak dapat nak dengar. ahaha

    ReplyDelete
  2. mmg best ooo kami ader yg recorded nk dengo?? huhuhuhu kalo nak nnt aku leh share kn.. ;)

    ReplyDelete
  3. uhuukkkuhukk... rekoded version yg ko ade tu bertujuan nk malukan aku lah tu.. huhuhu

    bedebah nye....sume org gelak fullerton tu!!! i malu, u.

    ReplyDelete
  4. ana-> hahaha..tu lh pasal..puas aku ngajo ko sblum present..x dapek den nk tolong..reha pun gelak ker??

    ReplyDelete
  5. sblm tu sori sbb aku nak gelak puas2...

    HAHAHAHAAHAHAHAHAHAAHA~!!!

    mmg time dgr tu kitorg pn terpanjat.. dh la ramai xbole login, so aku, lin, kiah + sari berkampung kt meja aku dgr presentation korang.. Aku bukak speaker = 1 ODC bole dgr...

    Lps dgr ana nye FU-LLER-TooooooON tu, kitorg tergelak2 nk pecah perut pn ade.. haha.. sure ko gabra kan ana jd cmtu.. Nway, good job guys!!! *clap2*

    tetibe aku pn cuakk.. nnti turn aku ntah bape byk perkataan aku tuka jd slang aku.. haha

    Once again...

    OMEDETO!!

    ReplyDelete
  6. hahahahha.. keji!!!!!

    sebelum present, dorg dh pueh ajor aku nk pronounce fullerton tu...
    Kire dh hebat la aku b4 present tu..

    tp tetibe je, datang balik fullertooon versi anabest.. ahhahaha.. dorg dlm conference room tu pon gelak.. bedebah nye...

    aku tgh gabra, okk....

    p/s: tolong la delete recorded version..huhuhuhuhu

    ReplyDelete
  7. delete?? mane leh..huhuhu tu kan utk simpanan satyam..kene lh simpan..nk delete part 'FULLERTON' ko pun x leh..

    p/s: aku tgh dok dengo recorded version nih..huhuhubersabar lh cik.ana..semorang wat silap..huhuhu

    ReplyDelete
  8. bleh simpan tunjak kat anak2 :D

    ReplyDelete