Monday, July 19, 2010

triple s

So Suddenly Saturday..

kring~~ kring~~
telipon berbunyi di pagi hari..kol 10 consider pagi lagi kan =D
mari pergi kenduri kawen...beiklah aku pun x der keje..
so siap..siap..
inilah aksi yang anak aku buat time aku bersiap, macam tau jer nk kene tinggalkan..

huwaa~~ T_T mommy nak kuar..mari tunjuk perasaan comel


mommy x comel lagi ker nih?

sepatutnye balik kenduri terus balik umah..melepak di alamanda la pulak..
sepatutnye nak pergi senawang..umah mak ndak nk tempah bju..tapi terlame pulak lepak kat alamanda
sepatutnye gi senawang balik hari..tapi..tukang jahit x der pulak jadi kene datang hari ahad..

maka..dah sume so sudden, alang2 kite pun suddenly tuka plan bermalam kat senawang..
x koser aku nak datang balik semata-mata nak hantar baju lagi.. (sape suh hantar baju jauh2)

gamba kenduri?
perlu ker?
wif my long lost schoolmate..pn.zuel

masa2 kenduri nih la nk jumpe kawan2 lame..
well to afif & rozane, selamat pengantin baru semoga kekal bahagia ke akhir hayat..insyaAllah..amin~~
(walaupun aku tau derang x bace pun blog aku nih..x per sekurang-kuangnye kalo aku hilang ingatan nanti, der jugak aku tulis kat blog nih aku penah gi kenduri derang kan)

voice massage: pak..pak..klepung..klepung.. musim mengawan akan stop sebentar memberi laluan pada bulan ramadhan..pas tu akan bersambung kembali..


1 comment:

  1. sebelum itu...jgn lupe ke majlis saye ye..due2 tau..

    ReplyDelete