Wednesday, September 07, 2011

itik dan qistina

masih dalam mood beraya...
i'm not gonna write bout how my raya celebration..what i wore..who's house i went to...
but i'm gonna share some interesting moments which jarang jumpe even di hari raya..sebab hari raya selalu gambar orang bersalam..orang makan...orang main mercun...yadda..yadda..yadda...


meh nak bagi tengok gambar ITIK SERATI...

cute kan itik nih ^_^
itik nih bukan sebarang itik tau...
itik nih pandai menyudu, plus suke carik mangsa untuk disudunyer -_-' sabar jer lah..so all of us gonna keep a distance from this itik.


tapi.....

















ader sorang budak kecik nih degil + nakal + tak tahu takut.
nak tengok ape dier buat....




















Qistina dan itik

yer itu lah budaknyer.
makin orang kate jangan dekat, lagi dekat dier nak pergi kat itik tu..mein acah-acah dengan itik. sabar jer lah. mase nih masih berani-takut lagi...tunggu dier dapat kayu...





Qistina bersama kayu

dah dapat kayu...makin dekat dier nak jumpe itik tu -_-' mama dier dah jerit-jerit dah 

"jangan dekat Tina, jangan dekat Tina"

bertuahnyer lah kalau budak Tina nih mengikut kate. makin kate jangan itu yang die nak buat. siap melakukan cubaan merotan itik lagi. ish..ish..budak-budak...nakal but cute. ^_^ so maafkan sajer...



voice message: itik gembo-gembo (teringat lagu A to Z dulu)



♥,


2 comments:

  1. Qis yg sangat la comel lotey!!!!

    ReplyDelete
  2. mizzFila:
    akak patut try duduk dgn Qis...geram dibuatnyer. biler nk sumting lembut jer dier mintak sambil buat muke innocent (sebab dier tahu org tak akan kasi pun -_-)

    ReplyDelete