Wednesday, March 11, 2009

>:: his A.W.K.W.A.R.D.N.E.S.S is killing me ::<

video

hurm dalam entri yang lepas aku de kate tentang kegilaan yang melanda diri terhadap empat kuntum bunga (Flower 4)..

memang keempat-empat watak bunga 4 nih encem2 dan unik..

salah sorang dari nyer watak ji hoo yang dilakonkan oleh kim hyun joong juga seorang penyanyi..beliau nih adalah sungguh lah 'awkward'..video kat atas nih lah video yang paling aku suke..tiap-tiap hari aku wajib tengok video nih..pengubat hati yang lara..huahuahua..so nak share ngan korang jugak..sesape nak join aku mengalami kegilaan ini silakan..

note: pastikan anda pernah menonton Hana yori dango atau meteor garden baru anda paham =D


2 comments:

  1. aku juga gila sama hyun joong.. dan lee min ho dan.. eh eh sume2 lah! klo ensem lg suka lee min ho tp klo perangai suka yg hyun joong pny!! auwwwwwww~ I'm in love... ngeeeee~~~

    ReplyDelete
  2. cik areknee,
    yer saya setuju dgn anda 110%..kalo banding kehenseman memang lee min ho sangat menang..tapi hyun joong adalah sangt unpredictable very the 4D guy..susah nak explain he's one of a kind..love him too..

    ReplyDelete